Wednesday, September 3, 2008

Musim Test Utk Student AP114



Rasanya sekarang adalah musim peperiksaan kecil/TEST untuk para pelajar AP114. Mungkin ada part-part yang belum test tapi ada jugak part-part yang sudah exam. Good Luck utk semua. Antara kelas yang sudah menduduki Test 1 ialah kelas part 3, utk subject QSD236. Result pun dah nak keluar.


Part 6 pun sudah menduduki Test untuk subject Const tech V dan akan menyusul Profesional practice II.

Dengarnya part 1 pun akan menduduki test untuk subject Construction technology I.

Good Luck kepada semua pelajar. Pastinya waktu senggang ketika berpuasa dapat digunakan untuk mengulangkaji juga waktu selepas sahur atau sementara menunggu waktu berbuka.






4 comments:

Miss Alia said...

Part 1 students dah sit for Construction Technology 1..Semua cakap susah...Saya rasa tak susah, kalau ada betul2 study...

Cheers!!!

abu said...

mekowg part 4 test kak raya huhu..mcm sakit jak kak raya test..dahla test pp, d.a, cons.eco., etr..nasib xda test meas..neway gudluck to all my fwen molah test n moga dapat siap xciment takorg huhu..jgn layap...lak nyesal sampe xdpt tdo hehe

shaquenatez said...

betul kata miss alia..kalau study mesti x susah..been through those part 1 days 5 semesters ago...gonna leave uitm sarawak in a month...gosh..to part 1 students, there's still a lot more to come..so, be prepared! :)

Anonymous said...

Ms Alia, ade tak student name Fathrrahman